Curriculum Vitae

Op zijn twintigste startte Huib van Santen een eigen onderneming als stylist. Binnen een paar jaar gaf hij leiding aan een heel team en kon hij grote bedrijven als Holland Casino tot zijn klantenkring rekenen. Aanvankelijk op zoek naar een nog groter decor, verkocht hij op zijn dertigste zijn bedrijf om de opleiding tot tv-producent te gaan volgen. Dat bleek niet helemaal te zijn wat hij zocht, maar de opleiding en zijn persoonlijke behoefte aan verinnerlijking brachten hem op een ander spoor...

Hij specialiseerde zich in het geven van mediatrainingen aan vooraanstaande zakenmensen en politici. Hij werkte als trainer en coach voor klanten als de Rabobank en Accenture.

Na vijftien jaar maakte hij vanuit deze succesvolle onderneming de overstap naar een directeursfunctie bij de Bedrijvenvereniging Amsterdam Zuidoost (VAZO). Tevens werkte hij drie jaar aan de opbouw van Stichting CareClowns, het seniorenprogramma van Stichting CliniClowns. Deze functies positioneren hem nog beter als spil en bruggenbouwer in heel diverse, interregionale zakelijke netwerken. Hij interviewde bekende en inspirerende ondernemers voor het zakenmagazine Amsterdam Business, zoals Johan Remkes, Marcel Levi en Mart Visser. Daarnaast is Huib sinds kort lid van het landelijk bestuur van Blue Ribbon.