No man is an island (except the Isle of Man) en daarom heb ik goede mensen om mij heen die u kunnen helpen om optimaal gebruik te maken van uw talenten of nieuwe te ontwikkelen.

arnout.jpg

Arnout ter Haar

Psychotherapie & Personal Coaching
Stagneert uw professionele ontwikkeling door hardnekkige klachten als somberheid, angsten, autoriteitsproblemen, conflicten, perfectionisme, dreigende burn-out, dan kan psychotherapie zeer waarschijnlijk uitkomst bieden.
www.arnoutterhaar.praktijkinfo.nl

hetty-raams.jpg

Hetty Raams

Managementcoach en conflictbemiddelaar
Ik richt mij bij zowel coaching als het werken met groepen op het ont­wikkelings- en bewust­wordingsproces van cliënten.
 Bij het ontwikkelen van een bredere visie besteed ik veel aandacht aan het loslaten van oude patronen: "Veranderen is een leuk avontuur." Het proces is gekoppeld aan het definiëren en behalen van persoonlijke en zakelijke doelstellingen.
www.hrmotion.nl

david.jpg

David Henny

Personal Coach
Zit je niet lekker in je vel (stress of depressieve gevoelens, e.d)? Lukt het niet je zakelijke doelen te realiseren? Dan is het tijd om oude gewoontes in te wisselen voor nieuw gedrag. Personal (NLP) coaching bij David Henny is doelgericht en op een relaxte manier je uitdaging aangaan. 
www.davidhenny.nl

hadie.jpg

Hadewig Dokter

Verandermanager & businesscoach
Ik begeleid met name  directie- en managementteams. Ik breng beweging in de business en leer mensen opnieuw om vanuit hun kracht de veranderingen in hun werk aan te pakken en samen betere resultaten te boeken. Door te confronteren, spiegelen, enthousiasmeren en het leggen van creatieve verbindingen.
www.hadewigdokter.nl

frank-boshom.jpg

Frank Boshom

Loopbaanadviseur
Frank Boshom (1967) heeft sinds 2007 een eigen praktijk als loopbanadviseur met een arbeids­deskundige achtergrond en is ervaren met cliënten van elk opleidings­niveau. Met behulp van moderne, web-based testinstrumenten analyseert hij in een kort en overzichtelijk traject uw wensen, kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt."
www.adl-advies.com

matthijs-besten.jpg

Matthijs Besten

Braintrainer
"You've got the brains... maar waar is de gebruiksaanwijzing?"
Als je persoonlijke braintrainer help ik je die gebruiksaanwijzing te ontwikkelen en te leren toepassen. Met snelle brainhacks om te scoren bij een komende sollicitatie en gedegen neuro­psychologische strategieën voor succes in je carrière op de lange termijn.
www.matthijs-braintraining.nl