Wilt u werken in een omgeving die beter aansluit bij uw persoonlijke ambities? Zoekt u de juiste persoon voor een specifieke functie binnen uw bedrijf? Heeft u een zakelijk idee dat u tegen het licht wilt houden? Of bent u op zoek naar samenwerkingspartners voor uw project?

Uw visie, uw plan, uw aanpak kan precies aansluiten bij wat iemand anders in mijn netwerk zoekt. Het is mijn kracht om die verbinding te leggen. Vanuit mijn meer dan gemiddelde interesse in mensen, waardoor ik anders kijk dan anderen en altijd doorvraag. Vanuit mijn ervaring in het bedrijfsleven als creatief ondernemer, trainer/coach en directeur van een bedrijvenvereniging. Na dertig jaar heb ik naast een sterk zakelijk inzicht en een bijzonder groot netwerk, ook gevoel voor de specifieke omstandigheden, behoeften en sfeer van organisaties.

Ik heb succesvol mensen en organisaties aan elkaar gekoppeld uit heel verschillende netwerken en werkgebieden, die elkaar anders nooit hadden gevonden. Mensen met bijzondere professionele profielen en ideeën heb ik samengebracht met ondernemers en werkgevers, op basis van het vertrouwen dat ik geniet. Die verbinding kan ik ook leggen voor u.

De zakelijke match maken vanuit die persoonlijke benadering is voor mij een tweede natuur geworden, en het geeft me veel voldoening.

Ik ben er voor iedereen met een MBO-, HBO- of universitair diploma en de nodige professionele bagage. Voor dynamische mensen die positief in het leven staan, met een heldere visie en een duidelijke drive. Ik luister naar uw ideeën en geef eerlijk advies. En ben ik overtuigd van uw plannen, dan denk ik graag mee over mogelijkheden om die te realiseren. Mijn rol kan verschillen: van sparringpartner, adviseur en intermediair tot coach die een tijdje meeloopt langs de zijlijn.

webcam coaching

Na het kennismakingsgesprek en intake- sessie van minstens drie gesprekken bestaat de mogelijkheid om via webcam op afstand gecoacht te worden. Als u een druk leven leidt, kan webcam coaching veel tijd besparen zoals reistijd. Daarnaast brengt deze nieuwe service voordelen met zich mee zoals geen reiskosten en zijn de afspraken eenvoudig te plannen in een overvolle agenda. Webcam coaching versnelt het coachtraject door een hogere frequentie van coachmomenten. Vanuit huis of vanaf uw werk kunt u direct in contact komen met mij. Deze korte contactmomenten helpen u met vraagstukken aangaande onze gestelde doelen en afspraken.